Sekretariat

Oppsett av sekretariatsutstyr

Hvis et lag fra Sandvika BBK har første kamp på en bane i hallen, så har også dette laget ansvar for å sette opp sekretariatsutstyr for denne banen. Vær tidlig ute slik at alt er på plass i god tid før kampstart.

Vei fra BIP flerbrukshall inn til lagerrom hvor sekretariatsutstyr, stoler, benker og bord befinner seg.

Man finner stoler, bord, skjøteledning, kofferter med paneler til å kontrollere tavlene i hallen og en Sandvika bag med anvisere/pil/etc, i lagerrommet markert i tegningen.

Man trenger plass til minimum 12 spillere på lagbenk, gjerne en ekstra eller 2 til trenere. Videre skal det være et bord eller 2, og minimum 3 stoler til sekretariat. Dessuten skal det også være 2 stoler på hver side av sekretariatsbord for lagenes innbyttere.

Plassering av lagbenk og sekretariat.

Sekretariatets utstyr

Det finnes 3 kofferter med kontrollpaneler/kampur for tavlene i hallen og 24s klokke. Disse er merket med «ID 0», «ID 1» og «ID2».

  • ID 0 er for hovedbane (fullbane)
  • ID 1 er for BIP1 (banen nærmest inngangen til flerbrukshallen)
  • ID 2 er for BIP2 (banen lengst unna inngang til flerbrukshallen)
  1. Sett opp bord og stoler som angitt over.
  2. Strekk skjøtekabel fra strømuttak i vegg på motsatt side av tribuneseksjon inn til midt av hallen hvor sekretariatbord står.
  3. Finn frem riktig koffert og ta ut kontrollpanel/kampur og plasser på bordet. Koble også 24s kontroll til kontrollpanelet. Skru på antenne. Koble til strøm. Tips: Hvis informasjon på tavle(r) faller ut underveis i kamp kan man trykke på G’en markert med rød firkant i bildet over, for å gjøre refresh på tavlen.
  4. Finn frem lagfeilmarkører, personlig feil anvisere, og pil. Disse finner man i Sandvika bag.
  5. Utstyr for LiveSkjema vil bli levert av klubben i god tid før første kamp i hallen. Der er en egen anvisning for oppsett av dette, men i korte trekk:

a) Hold inne knapp på trådløs router i 3-5 sek. Enheten vil slå seg på. LED lys vil gå av og på et par ganger, men når alle 3 LED lys lyser samtidig en stund er enheten klar. LED lysene slås automatisk av etter en kort stund for å spare strøm. Man kan gi et lett trykk på knappen for å se status på disse lysene (et lys for 4G, et lys for WiFi, et lys for strøm/batteri).


b) Skru på TABlet ved å holde inne strømknapp i 3-5 sek. Når enheten er klar start TA (snarvei på «skriverbordet»). Om det er behov for å logge på TA med brukernavn og passord, så finner man dette i separat laminert instruksjon i Sandvika bag’en.
c) Både TABlet’er og 4G-router har interne batteri, men for en hel dag med kamper anbefales det sterkt å ha enhetene koblet til strøm hele tiden.

NB! Når dagens siste kamp er spilt må det laget som da har hatt hjemmekamp, rydde alt utstyr tilbake. Søppel og alt annet skal ryddes bort fra banen.