LiveSkjema

4G ruter

Vi bruker en liten 4G ruter for å gi oss nettverk.

Hold inne «Power»-knappen in 3-5 sekunder. Enheten vil da skru seg på.

De 3 led lysene vil lyse noen små sekunder. I løpet av 20-30 sekunder etter dette vil de 2 nederste led lysene skru seg av og på igjen. Etter disse 30 sekundene skal alle 3 lysene være på i 10 sekunder. Etter disse ca 10 sekundene vil lysene slås av for å spare strøm. Om man ønsker å sjekke status på trådløst nettverk eller 4G nettverk så kan man trykke raskt og lett på «Power»-knappen. Alle de 3 symbolene skal da lyse i ca 10 sekunder inntil de igjen vil skru seg av.

Øverste lys viser batteristatus. Midterste lys viser 4G forbindelse. Nederste lys viser status for det trådløse nettverket.

Samsung Tab

Skru på Samsung tablet. Normalt skal disse nå automatisk finne det trådløse nettverket til 4G-ruteren, og logge seg på automatisk.

Om det blir nødvendig å konfigurere pålogging til 4G-ruterens trådløse nettverk så vil detaljer for dette finnes i bag’en tablet’ene leveres i.

Logg inn i TA

Vi benytter samme innlogging uansett hvilket Sandvika lag som har hjemmekamp.

Klikk TA-shortcut som er tilgjengelig på hovedskjermen på Samsung Tablet.

Normalt vil du da være automatisk logget inn med denne felles brukeren for Sandvika BBK.

Om det skulle skje at man ikke blir automatisk logget inn, så vil detaljer for dette finnes i bag’en tablet’ene leveres i.

Herifra følg vedlagte «Enkel bruksanvisning – Live Kampskjema«.

Nyttige linker

TA (TureneringsAdmin)https://ta.nif.no
NBBF hjelpeside for Live Kampskjemahttps://www.basket.no/serie-og-turnering/support-livekampskjema/
Enkel bruksanvisning – Live KampskjemaEnkel bruksanvisning – Live Kampskjema
Offisielle spillereglerhttps://www.basket.no/siteassets/nbbf—dokumenter/spilleregler/nbbf-offisielle-spilleregler-for-basket.pdf
Tilpasninger av spilleregler for U14-U15https://www.basket.no/siteassets/nbbf—dokumenter/spilleregler/nbbf-spilleregler-tilpasninger-u14-u15.pdf
EasyBasket retninglinjer og spillereglerhttps://www.basket.no/siteassets/nbbf—dokumenter/easybasket/nbbf-easybasket-regler-og-retningslinjer-2020.pdf

Filer:

Skjema eksempel U13/Easybasket