Stilling ledig – Content Manager

Lincoln, NE – JAN 15: during their game against the Illinois Illini at Pinnacle Bank Arena in Lincoln Nebraska January 15, 2017. Photo by Eric Francis

Sandvika Basketballklubb (SBBK) er din lokale basketballklubb, med ca 250 medlemmer i alle aldre. Vi er en breddeklubb med treninger i nærområdet.

Vil du jobbe med oss? Vi søker Content manager i sosiale medier.

Målet med jobben er å skape aktivitet og engasjement i sosiale medier.

Vi ser etter deg som er aktiv i SBBK, og som har lyst på en morsom deltidsjobb for å spre basketglede. Du vil dele hvor gøy det er å spille basket, og være med på å skape en god lagfølelse for alle knyttet til oss. Det er en fordel om du har erfaring med sosiale medier. Det er også en fordel om du er interessert i foto.

Hva innebærer det?

Som Content manager har du ansvar for å planlegge og publisere innhold i våre sosiale medier. Du representerer Sandvika Basketballklubb, så vi ønsker innhold som er basket-relatert eller relevant for SBBK. Dette er en stilling som følger basketsesongen, så du ansettes i perioden oktober 2022-juni 2023. Du får lønn etter avtale.

Hvordan søker jeg?

Send søknad til sandvikabbk@gmail.com. Husk å skrive fullt navn, mobilnummer, hvilket lag du spiller på, og å skrive litt om deg selv. Søknadsfrist 15. september 2022.