NBBF – MyGame

Til alle lagkontakter, trenere, spillere og ikke minst foreldre.

Norges Basketballforund har inngått et samarbeid med MyGame/TV 2/Amedia/Norges Idrettsforbund om filming av norsk basket. Det vil i tiden fremover bli montert sportskameraer i haller og på arenaer i hele Norge.

I løsningen skal personvern for alle være ivaretatt, og der er selvfølgelig muligheter for å reservere seg – både som lag og som enkeltspiller. Alle forhold knyttet til personvern blir ivaretatt i henhold til gjeldende lov- og regelverk, i samarbeid med Norges Idrettsforbund (NIF). I prosessen har også Datatilsynet vært involvert.

NIF har i samarbeid med MyGame, lagt tilrette for at reservasjon håndteres i MinIdrett. For å reservere seg for filming skal man altså kunne logge seg på MinIdrett og gå til Min Side->Personvern og innstillinger->Reservasjoner.

Om et lag som helhet ønsker å reservere seg, så er det lagt tilrette for at dette gjøres direkte i TurneringsAdmin (TA). Dette er i så fall en oppgave for lagkontakt eller trener for laget det gjelder.

Om en person som bor på hemmelig adresse er involvert i en kamp (registrert i TA for kampen det gjelder som spiller eller trener) vil det være automatikk i at kampen IKKE blir filmet, med mindre vedkommende selv logger inn på MinIdrett og skrur av reservasjonen som i utgangspunktet vil ligge der.

Ingen opplysninger som berører personvernet vil bli håndtert på noe som helst vis av MyGame.

Vedlagt finner dere også informasjonsbrev klubben har mottatt fra NBBF/MyGame. Her finner dere også mer informasjon, og lenker til ytterligere informasjon om løsningen.

Om noen skulle ha spørsmål relatert til dette så ta gjerne kontakt med styret i Sandvika BBK pr email: sandvikabbk@gmail.com